You, the petitioner
Heide ven

Vliegroutes over Hulshorst en Uddel zijn onaanvaardbaar

376 signatures

Teken tegen de aanvliegroutes over Hulshorst en Uddel (Gelderland) nu er in Teuge (begrijpelijk) protesten zijn gerezen tegen de aanvliegroutes voor Lelystad Airport, komt de aanvliegroute over de gemeente Nunspeet (het dorp Hulshorst) en het dorp Uddel weer uit de kast. De flora en fauna kunnen deze verkeersdrukte niet aan. De grootste rijkdom van de Veluwe is het groen!

Petition

We

Bewuste bewoners van Nederland, de Veluwe en omstreken

 

observe

  • Nu er in Teuge (begrijpelijk) protesten zijn gerezen tegen de aanvliegroutes voor Lelystad Airport, komt de aanvliegroute over de gemeente Nunspeet (het dorp Hulshorst) en het dorp Uddel weer uit de kast.

  • De flora en fauna kunnen deze verkeersdrukte niet aan. De grootste rijkdom van de Veluwe is het groen en de rust.

  • Bezoekers van de Veluwe komen naar dit deel van het land om deze reden

  • Dit is het economisch belang op de Veluwe, daarom zijn aanvliegroutes over Hulshorst en Uddel zijn onaanvaardbaar.

  • Er moet geen uitbreiding komen van het vliegverkeer in verband met onder andere het milieu (global warming). Als het dan toch moet, laat op zijn minst de aanvliegroutes voor Lelystad Airport niet over de Veluwe lopen.

 

and request

er voor te zorgen dat aanvliegroutes voor Lelystad Airport niet over de Veluwe gaan lopen, ook niet boven Uddel en Hulshorst.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2017-11-27 
Lead petitioner:
Henk Adriaan Miedema 
Organisation:
VERONTRUSTE BURGER 
Website:

History

Signatures